sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăȘTIRIBiletele la ofertă pentru concertul Dying Fetus de la Cluj Napoca s-au...

Biletele la ofertă pentru concertul Dying Fetus de la Cluj Napoca s-au epuizat

Organizatorii au oferit 50 de bilete la preţul special de 45 de lei care momentan s-au epuizat, aşa că biletele pentru concertul Dying Fetus, se vor găsi cu Acces General la preţul de 55 de lei, până pe 15 Noiembrie.

Dying Fetus

Pe 7 decembrie, Dying Fetus alături de Goatwhore, Fallujah şi Malevolence vor concerta la Cluj Napoca în Flying Circus Pub, concert ce face parte din turneului european pe care trupele îl susţin în lunile Noiembrie-Decembrie.

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro , în oficiile Poştei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, în magazinele Germanos şi în clubul Flying Circus.Acestea pot fi procurate la următoarele preţuri:
55 de lei – până pe 15.11.2014
65 lei – după 15 Noiembrie şi în ziua concertului la intrare

Aflaţi pentru prima dată în România, Dying Fetus reprezintă unul din cele mai importante nume de death metal din lume cu nu mai puţin de şapte albume la activ.

La fel ca şi Dying Fetus, americanii de la Goatwhore se vor afla pentru prima dată în România, trupă urmând să îşi promoveze noul material discografic Constricting Rage of the Merciless, album ce a fost lansat în data de 8 Iulie via Metal Blade Records.

În deschiderea evenimentului vor cânta Fallujah şi Malevolence.

Evenimentul va avea loc duminică, 7 Decembrie, şi va fi găzduit de Flying Circus (str. Iuliu Maniu 2).

Precizăm că toate cheltuielile aferente concertului au fost deja efectuate, astfel zvonurile potrivit cărora concertul nu ar avea loc sunt invenţii nefundamentate apărute pe internet şi nimic mai mult.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.