Biletele pentru concertul Depeche Mode de la Cluj, de pe 23 iulie 2017, au fost suplimentate

Veste bună pentru fanii Depeche Mode: s-au suplimentat biletele în categoria Golden Circle pentru concertul din Cluj-Napoca, de pe 23 iulie 2017.

Depeche Mode

Toți cei care nu au reușit să-și achiziționeze bilete în cea mai râvnită categorie, au acum la dispoziție un număr limitat de tichete. În plus, biletele din Golden Circle pot fi cadoul ideal pentru cei care nu vor să rateze cel mai mare concert din Transilvania din 2017.

Biletele pot fi achiziționate online, pe eventim.ro și din magazinele partenere, respectiv: Orange, Vodafone, Germanos, librăriile Cărturești și Humanitas, magazinele Carrefour și benzinăriile OMV. Sunt disponibile bilete în toate categoriile de preț: 131 lei-Gazon, 153 lei-Peluză, 226 lei-Golden Circle, 251 lei-Tribună Inel II, 311 lei-Tribună Inel I și 487 lei la Tribună VIP.

Fanii mai au la dispoziție și pachete Early Entry, ce asigură accesul cu prioritate în zona de concert. Pachetul Early Entry poate fi achiziționat la prețul de 199 de lei și este valabil doar împreună cu un bilet Golden Circle sau Gazon. Un pachet include: acces cu 30 de minute înainte de ora oficială de deschidere, check-în pe stadion cu un membru al echipei de organizare și un suvenir oficial. Comenzile pentru pachetele Early Entry se fac pe adresa [email protected]

Concertul Depeche Mode din Cluj-Napoca face parte din turneul european Global Spirit, ce va debuta pe 5 mai 2017 și cuprinde show-uri în 32 de orașe din 21 de țări. După două evenimente de succes la București, legendara trupă va susține primul concert din Cluj-Napoca pe 23 iulie 2017.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here