Biletele pentru concertul lui James Blunt din 31 octombrie de la Cluj au fost puse în vânzare

Biletele pentru concertul pe care artistul britanic James Blunt îl va susţine pe 31 octombrie, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, au fost puse în vânzare, la preţuri cuprinse între 125 de lei şi 250 de lei, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

James BluntBiletele vor putea fi achiziţionate din magazinele Germanos, Inmedio, Diverta şi Poşta Română, dar şi online, de pe www.bilete.ro şi www.myticket.ro. Acestea vor avea preţuri cuprinse între 250 de lei şi 125 de lei, după cum urmează: categoria VIP – 250 de lei, categoria a I-a – 225 de lei, categoria a II-a – 200 de lei, categoria a III-a – 175 de lei, categoria a IV-a – 150 de lei şi categoria a V-a – 125 de lei. În plus, 300 de bilete din categoria a V-a sunt scoase la vânzare la preţul promoţional de 100 de lei, în perioada 1 – 30 iunie.

Concertul pe care James Blunt îl va susţine la Cluj-Napoca face parte din turneul de promovare “Moonlanding World Tour 2014” şi este principalul eveniment al Festivalul Internaţional de Muzică şi Artă Transilvania – TiMAF 2014.

Cea de a patra ediţie a Festivalului Internaţional de Muzică şi Artă Transilvania va avea loc sub deviza “stART”, în perioada 3 – 19 octombrie, şi va cuprinde spectacole cu artişti internaţionali şi naţionali, petreceri, competiţii de muzică, dans, fashion şi graffiti, caravana artelor şi o premieră mondială. Evenimentele vor avea loc în peste 50 de spaţii din Cluj-Napoca, cu implicarea a peste 200 de voluntari.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here