Billie Eilish: despre comentariile pe Instagram si “No Time to Die”, in cel mai recent interviu

Billie Eilish a dezvăluit de curand că a încetat să citească comentariile postate pe contul ei de Instagram deoarece ii faceau rau.

 

Intr-un recent interviu la BBC, cântăreața și fratele ei, Finneas O’Connell, au discutat despre modul în care au conceput noua temă Bond – “No Time To Die”. Întrebată de prezentatoarea dacă “încă mai citește totul pe Instagram”, Eilish a spus că a încetat recent să citească comentariile de pe site-ul de socializare.

Finneas a adăugat: “S-ar putea ca atunci cand vezi pe cineva ca o celebritate să te gândești: <… nimic din ceea ce se spune nu il va atinge … dar toti suntem egali online…>”.

Când prezentatoarea a sugerat că, în ciuda succesului enorm, comentariile de pe Instagram încă pot “răni”, Eilish a răspuns: “Este mai rău, acum este mult mai rău decât a fost vreodată.

În același interviu, perechea a dezvăluit că a scris “No Time To Die” în doar trei zile, în timp ce se aflau în mijlocul turneului din America. “Am scris și înregistrat piesa pentru filmul cu James Bond într-un autobuz de turneu, in Texas. … Am analizat mult ce s-a facut pana acum…  Am vrut cu adevărat să ne asigurăm că nu făceam ceva care sa dea impresia ca doar am copiat alte melodii grozave.

Billie Eilish va interpreta piesa în direct, pentru prima dată, la BRIT Awards (pe Arena O2 din Londra) în seara zilei de 18 februarie, alături de compozitorul Hans Zimmer, fratele ei -Finneas O’Connell și legendarul chitarist Johnny Marr.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here