Billie Eilish îi avertizează pe fanii despre conturile false de pe retelele de socializare

Billie Eilish i-a avertizat pe fani despre conturile de socializare false, care pretind ca sunt ale ei.

Cântăreața a transmis pe contul ei oficial de Instagram un mesaj prin care le-a spus urmaritorilor să nu cada in plasa contului fals de Snapchat. “Unii oameni se prefac că sunt eu pe Snapchat. Nu folosesc Snapchat pentru a vorbi cu nimeni. Dacă credeți că vorbiți cu mine, nu este adevarat… Nu sunt eu. Îmi pare rău pentru cei care au fost înșelați. “, a scris Billie Eilish.

Aceasta se întâmplă după ce vedeta pop a confirmat că spectacolele rămase din tuneul “Where Do We Go” din America de Nord vor fi amânate din cauza focarului de coronavirus.

Cântăreața a început concertele la Miami pe 10 martie, dar a anunțat apoi ca vor fi amânate, după ce rapoartele anterioare au sugerat că toate turneele “Live Nation” ar putea fi anulate; turneul “Where Do We Go” este promovat de Live Nation. Spectacolele din aprilie din turneu au fost amânate oficial.

Mesajul de pe contul oficial de Twitter al cantaretei spune ca: “În urma anunțului de săptămâna trecută și urmand restricțiile și recomandarile CDC (Centers for Disease Control and Prevention) în curs, toate spectacolele ramase sunt reprogramate și vor fi anunțate în curând. Toate biletele vor fi onorate pentru noile date.”

Astazi se implineste un an de la lansarea albumului de debut al lui Billie Eilish – “When We All Fall Asleep, Where Do We Go?”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here