vineri, iulie 12, 2024
AcasăȘTIRIBiu Marquetti plătește facturi uriașe la telefon, ca să vorbească în Cuba...

Biu Marquetti plătește facturi uriașe la telefon, ca să vorbească în Cuba cu fiica ei

Biu Marquetti, artista de origine cubaneză pe care telespectatorii Antenei 1 o pot vedea în postura de concurentă a show-ului „Te cunosc de undeva“, locuiește în România de unsprezece ani și speră ca, anul acesta, să o poată aduce în vizită și pe fiica ei, Lienlysbell, care trăiește la Havana.

Biu Marquetti telefon cuba factura

Pentru că ține legătura în permanență cu fiica ei, Biu mărturisește că plătește lunar facturi uriașe la telefon.

„Am o fată în Cuba, o cheamă Lienlysbell, și îmi este dor de ea încontinuu. Tocmai de aceea sumele din facturile mele de telefon sunt uriașe. În Cuba este foarte greu cu internetul și abia acum am început să ne vedem mai des tot printr-o aplicație a telefonului. Din păcate, încă nu am reușit să o aduc aici până acum, din motivele legale pe care le-am rezolvat deja, și sper să poată veni și ea în această vară”, spune Biu.

Biu Marquetti a venit în România în anul 2006, când a fost invitată să facă parte din proiectul Mandinga. S-a îndrăgostit iremediabil de zăpadă, sărmăluțe și muzica Ilenei Sărăroiu. Merge periodic acasă, în Cuba, la fiica ei, iar la dus bagajele ei conțin altceva decât la întoarcere.

„De acolo aduc cafea, rom și trabucuri pentru prieteni, iar pentru mine articole tradiționale, scrumiere, picturi și instrumente muzicale, ca să le am în casă. Iar alor mei le duc câte o țuică, magneți și alte cadouri”, mai spune concurenta de la „Te cunosc de undeva!”.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.