Bob Marley, Madonna, Smiley și Dan Ciotoi, personaje la „Te cunosc de undeva“

Cu perucile pieptănate și vocile încălzite, concurenții de la “Te cunosc de undeva!” sunt pregătiți pentru show-ul de miercuri, 25 noiembrie, de la ora 20.00, de la Antena 1.

tcdu-24112015

Fericit pentru că a scăpat de un nou travesti, Florin Ristei va miza pe un reaggae jamaican de mare finețe, transformat în Bob Marley, iar Andreea Antonescu va deveni mai agresivă cu bărbații, așa cum personajul pe care-l va avea de imitat, Madonna, i-o cere.

Adrian Enache va dansa cât toate edițiile de până acum transformat în CRBL, Tania Popa, mai emoționată ca niciodată, va încerca să imite o artistă pe care o adoră, Janis Joplin, iar Carmen Simionescu o va readuce pe scena de la “Te cunosc de undeva!” pe Rita Ora.

Șerban Copoț îl va imita pe Smiley, cu piesa “Oarecare”, Viorica și Margherita din Clejani vor fi pentru o seară Elton John și Kiki Dee, Nadir va deveni Dan Ciotoi, solistul trupei Generic, iar Cezar Ouatu îi va invita pe toți la dans, transformat în Cynthia Johnson.

Momentul special al serii va fi susținut de Nadir Tamuz, care va cânta pentru prima dată alături de tatăl său, Nadir Hashim. Cei doi se vor transforma în Khaled și Amr Diab și vor interpreta piesa “Habibi Ya Nour El Ain”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here