sâmbătă, iulie 27, 2024
AcasăȘTIRIBoier Bibescu a înfiinţat o nouă casă de discuri şi a prezentat...

Boier Bibescu a înfiinţat o nouă casă de discuri şi a prezentat un remix al piesei „Condimente“

Boier Bibescu şi-a mărit echipa de artişti de la studio şi a reuşit astfel să pună pe picioare o nouă casă de producţie, „Big Up Music”.

Artisti Big Up Music

Cu Sonny Flame, JerryCo, Dj LLP, Colors în Stereo şi Mario Moretti în componenţa Big Up Music, Boier Bibescu şi DJ LLP dau drumul şirului de lansări şi colaborări printr-un remix făcut la piesa „Condimente” (Nosfe feat. Ruby).

„Studio am încă de la 17 ani. Dacă la început era ceva improvizat într-o cameră, acum are sculele necesare şi un loc special dedicat muzicii. Lipsea casa de producţie. Eu am colaborat de-a lungul timpului cu toţi artiştii pe care îi are acum „Big Up Music” şi am hotărât să avem un loc al nostru unde să creştem împreună şi să facem muzică pentru toate gusturile”, spune Boier Bibescu despre noul lui proiect, Big Up Music.

Cei 6 artişti din noua casă de producţie a lui Boier Bibescu şi-au propus ca în fiecare săptămână să lanseze câte două piese, din stiluri diferite de muzică, astfel să fie un canal diversificat, de la remixuri şi piese de club, până la pop şi hip-hop etc.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.