Bon Jovi lansează albumul „This house is not for sale“

Bon Jovi, una dintre cele mai renumite trupe din istoria muzicii internaţionale, lansează cel de-al paisprezecelea album, „This house is not for sale”, un material ce reflectă integritatea, perseverenţa şi legătura indestructibilă a uneia dintre cele mai mari trupe rock din lume.

Bon Jovi

Coperta albumului a fost prezentată fanilor pentru prima dată pe platformele de social media ale formaţiei, aceasta fiind o creaţie semnată de Jerry Uelsmann. Atunci când Jon Bon Jovi a descoperit-o, cu câţiva ani în urmă, mesajul puternic al imaginii l-a inpirat să scrie piesa ce a dat numele noului album al trupei, „This house is not for sale”.

„Imaginea aceea spune, cumva, povestea noastră, şi acum este coperta albumului nostru”, declară Jon. Despre piesă, acesta continuă: „cântecul este despre integritate şi despre tot ce a marcat existenţa noastră, ca trupă, în ultimii trei ani. Ne-am apropiat şi mai tare şi, aşa cum spune şi melodia-inima aceasta, sufletul acesta, casa aceasta nu sunt de vânzare”.

Cover This house is not for sale - BON JOVI„This house is not for sale” este cel de-al paisprezecelea album al trupei, de la cel de debut, lansat în 1984, şi reuneşte trupa cu producătorul câştigător al premiului Grammy, John Shanks, cu care Bon Jovi a început să colaboreze din 2005, de la albumul Have a Nice Day. „This house is not for sale” este primul material semnat Bon Jovi după What About Now (2013) care a însemnat al treilea album consecutiv câştigător al discului de platină pentru formaţie, alături de Lost Highway şi The Circle.

Cu o carieră de peste 30 de ani, ce a debutat în 1983, Bon Jovi a intrat în galeria legendelor muzicii rock. Peste 130 de milioane de albume vândute şi mai mult de 2800 de concerte ţinute în peste 50 de ţări în faţa a 35 de milioane de fani, toate acestea au făcut ca trupa să fie una dintre cele mai longevive şi iubite formaţii din istoria muzicii internaţionale.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here