Bono a cântat pe o stradă din Dublin, pentru ajutorarea persoanelor fără adăpost

Bono, solistul trupei U2, a cântat în ajunul Crăciunului, împreună cu alţi artişti irlandezi, pe Grafton Street din Dublin, cu scopul de a strânge bani pentru persoanele fără adăpost.

Bono U2

În cadrul acestui recital live, desfăşurat în mijlocul mulţimii şi ajuns deja la a cincea ediţie, au mai cântat Glen Hansard, solistul formaţiei The Frames, Liam O’Maonlai, solistul de la The Hothouse Flowers, şi cântăreţul irlandez Mundy, informează dailymail.co.uk.

Bono a ales să cânte, fără microfon, un cover al formaţiei Slade, “Merry Christmas Everyone”, şi colindul “O Come All Ye Faithful”, fiind înconjurat de aproximativ o mie de persoane, notează Mediafax.

Solistul trupei U2, în vârstă de 53 de ani, şi Glen Hansard au cântat pe Grafton Street, în apropiere de St. Stephen’s Green, cu scopul de a strânge bani pentru organizaţia The Simon Community, care susţine persoanele fără adăpost.

Glen Hansard, în vârstă de 43 de ani, a rugat mulţimea să doneze bani pentru a oferi celor fără adăpost un loc în care să stea în timpul iernii. Anul trecut, cei doi au ales să cânte, printre altele, melodia de Crăciun “Baby Please Come Home”, recitalul fiind completat de cântăreaţa Sinead O’Connor.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here