Brad Pitt vrea ca la nunta sa cu Angelina Jolie să cânte trupa Kings of Leon

Actorul american Brad Pitt, care ar urma să se căsătorească cu partenera sa de viaţă, actriţa Angelina Jolie, în acest an, îşi doreşte ca formaţia americană de rock Kings of Leon să cânte la nunta cuplului.

Premiere of Warner Bros. Pictures' & Spyglass Entertainment's "Invictus"

Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au logodit în aprilie 2012 şi au tot încercat să-şi organizeze nunta la Chateau Miraval, un domeniu spectaculos, pe care cuplul îl deţine în sudul Franţei, însă alte evenimente i-au împiedicat să-şi ducă planul la bun sfârşit, notează Mediafax. “A fost o lungă perioadă de timp, dar în cele din urmă se va întâmpla”, a declarat o sursă.

Brad Pitt speră ca trupa Kings of Leon, formată din fraţii Caleb, Jared şi Nathan, precum şi vărul acestora Matthew Followill, să nu se afle în turneu în ziua nunţii sale. Rockerii de la Kings of Leon au câteva evenimente programate pentru vară, în Marea Britanie, inclusiv participarea, în iunie, la festivalul Isle Of Wight, iar Brad Pitt spera să facă în aşa fel încât “datele să funcţioneze”.

“Brad a petrecut cu Kings of Leon săptămâna trecută. A petrecut aproape toată noaptea discutând cu Caleb şi le-a spus despre nuntă. Se va întâmpla (ca trupa Kings of Leon să cânte la nunta actorilor Angelina Jolie şi Brad Pitt, n.r.), dacă pot face ca datele să funcţioneze”, a declarat o sursă, pentru publicaţia The Sun.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here