Brașovul a strâns sute de oameni talentați la preselecțiile „Românii au talent“

Preselecțiile noului sezon Românii au talent au început, iar prima oprire a caravanei a fost la Brașov. Sute de români au venit plini de emoții sau siguri pe ei și dornici să arate că talentul lor merită să meargă mai departe în competiție. Nu doar locuitorii de aici s-au prezentat la preselecții, ci și persoane din Argeș, Dâmbovița, Prahova, Galați, Tulcea sau Buzău.

Romanii au Talent - PRO TVParticipanții au dovedit încă o dată că românii sunt talentați, originali și plini de imaginație. Cântăreți, instrumentiști, actori, dansatori, pictori, sculptori, contorsioniști, luptători de arte marțiale, parkour, toți au fost prezenți la prima rundă de preselecții pentru cel de-al șaselea sezon al celui mai urmărit show de divertisment din istoria televiziunii. Românii nu încetează să uimească prin abilitățile lor, iar noi talente așteaptă să fie descoperite în perioada următoare în cadrul caravanei Românii au talent.

Brașovul a găzduit sute de români cu talente diverse, dornici de afirmare, care au demonstrat că vârsta nu reprezintă un impediment atunci când îți dorești ceva cu adevărat. Dacă cel mai mic concurent prezent la audiții are cinci ani și a venit însoțit de familie, la polul opus au fost concurenți de 75 de ani, care au dovedit că talentul nu are vârstă.

 

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here