sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăȘTIRI“Breaking Me”, de la Topic si A7S, este cea mai cautata piesa...

“Breaking Me”, de la Topic si A7S, este cea mai cautata piesa din lume in aceasta perioada

DJ-ul si producatorul german Topic a dat lovitura cu super hit-ul “Breaking Me”, alaturi de A7S. De 16 saptamani in top 10 radio si TV in Romania, „Breaking Me” are toate premisele pentru a deveni piesa verii 2020, in Romania, si nu numai .

Dupa ce a intrat in topurile din intreaga lume si a urcat vertiginos, piesa “Breakig Me” este, in acest moment, cea mai cautata piesa, conform Shazam, din intreaga lume. Cu aproximativ 5 milioane de Shazamuri, DJ-ul ocupa prima pozitie in Global Chart, acesta fiind urmat in clasament de artisti precum The Weeknd sau SAINt JHN.

In Romania, piesa “Breaking Me” ocupa prima pozitie in topul radio & TV si este in topurile platformelor de streaming, precum Spotify sau Apple Music.

“Breaking Me” vorbeste despre dependenta dintr-o relatie de cuplu, iar Topic spune ca stilul lui muzical este “muzica melancolica de dans”. Artistul si-a inceput cariera de DJ fiind inspirat de grei ai domeniunului, ca Avicii sau Swedish House Mafia, fiind indemnat si de fostul sau profesor de muzica.

Pe perioada pandemiei, Topic a petrecut mult timp in studio, a compus si a produs piese, asadar in perioada urmatoare ne putem astepta la un nou hit din partea sa.

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.