Brio Sonores, Amadeus şi Irina Baianţ, printre invitaţii lui Alessandro Safina la concertul de la Sala Palatului

Când lucrurile începuseră a se linişti, iar concertul părea să intre pe ultima sută de metri, se pare că nu e chiar aşa. Tenorul italian Alessandro Safina revine cu surprize extraordinare, cu invitaţi puternici, cu nume sonore.

Alessandro SafinaAşa cum a spus încă de la început, pentru spectacolul de pe 14 aprilie de la Sala Palatului Alessandro Safina şi-l dorea a fi unul între şi pentru prieteni. Şi de aici şi ideea de a avea lângă el oameni dragi care să-l sprijine în încercarea de a livra publicului din România un concert magistral. Iar cum cei care se aseamănă se adună, nu a fost deloc greu în a întocmi lista invitaţilor.

Pe 14 aprilie, Sala Palatului va răsuna de voci puternice, unice, extraordinare. Pe lângă Alessandro Safina care va fi susţinut de orchestra sa compusă din 74 de instrumentişti extrem de talentaţi, pe scenă vor urca Brio Sonores (câştigători ai ediţiei 2015 “Românii au talent”). Dacă Andrei i-au făcut pielea de găina, credeţi că vor reuşi să ridice şi Sala Palatului în picioare? Noi suntem convinşi că aşa va fi.

Un alt invitat special va fi Constrantin Moscovici, cunoscut şi sub numele de “Păstorul singuratic”. Recunoscut în Japonia, Franţa, Grecia, Moscovici vine pentru prima oară în România să demonstreze că muzica uşoară face casă bună cu opera.

Şi pentru că bărbaţii au întotdeauna nevoie şi de susţinerea unei femei, Scena Palatului va exploda o dată cu intrarea trupei Amadeus. Singura de gen din România, fetele de la Amadeus au îndrăznit să abordeze un stil “altfel”, au spart tiparele şi s-a dovedit a fi o formulă de succes. Deci, uitaţi încă 4 motive pentru a fi pe 14 Aprilie la Sala Palatului.

Şi nu, nu e tot… Seara va fi completată de prezenţa sopranei Irina Baiant. Cu o voce clară, cu un stil complet, Irina Baiant a cunoscut apogeul carierei sale o dată cu interpretarea rolului Christine Daaé, în binecunoscuta producţie “Fantoma de la Operă”.

 

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here