Britney Spears este din nou o femeie singură

Cântăreaţa Britney Spears este din nou o femeie singură, după ce artista americană a decis să se despartă de iubitul ei, David Lucado, potrivit unor surse din anturajul vedetei.

Britney SpearsCântăreaţa, în vârstă de 32 de ani, şi David Lucado, în vârstă de 28 de ani, prieten de familie al vedetei, au avut o relaţie care a durat aproximativ un an. Se pare că despărţirea lor s-a produs în termeni amiabili, citate de music-news.com. Cuplul s-a despărţit “în urmă cu ceva vreme”, iar Britney Spears “s-a concentrat asupra vieţii de familie şi creşterii celor doi fii ai ei, după acea despărţire”, a declarat o sursă, citată de X17Online.

La începutul acestui an, presa americană spunea că artista intenţiona să se căsătorească cu David Lucado. “Ea vrea să aibă o familie tradiţională, iar el este un bărbat iubitor, cu picioarele pe pământ şi un tată vitreg minunat pentru fiii ei, Sean şi Jayden”, declara un apropiat al vedetei pentru revista americană Life & Style.

“Le-a spus deja prietenelor ei că, dacă David ar cere-o în căsătorie mâine, ea ar accepta cu siguranţă”, a adăugat aceeaşi sursă.

David Lucado s-a mutat în vila cântăreţei Britney Spears la începutul acestui an, iar cei doi păreau să considere că mariajul reprezintă următoarea etapă din vieţile lor. Presa spunea că Britney şi David plănuiau să se căsătorească în Hawaii.

Britney Spears a fost căsătorită de două ori. Prima dată, cântăreaţa s-a căsătorit cu prietenul ei din copilărie Jason Alexander, la Las Vegas, în ianuarie 2004, însă căsătoria lor a fost anulată după doar 55 de ore. Apoi, artista s-a căsătorit în 2004 cu Kevin Federline, membrul al trupei sale de dansatori, de care a divorţat însă în 2007. Din această căsnicie, artista are doi fii – Sean Preston, în vârstă de opt ani, şi Jayden James, în vârstă de şapte ani. Britney Spears a fost apoi logodită cu Jason Trawick, de care s-a despărţit însă în februarie 2013.

Britney Spears se află sub curatela tatălui ei, Jamie Spears, din februarie 2008, el preluând, totodată, rolul de administrator al averii acesteia, iar comportamentul ei este monitorizat de un judecător, după ce cântăreaţa a avut o serie de episoade depresive. Tot în 2008, Britney Spears a pierdut custodia asupra celor doi copii ai ei, Sean Preston şi Jayden James. Însă, de atunci, Britney Spears a reuşit să îşi reabiliteze imaginea şi să îşi relanseze cariera muzicală, începând cu lansarea albumului “Circus”, în decembrie 2008. Spears a obţinut şi o apariţie specială în serialul de comedie “Glee”, după un turneu mondial de succes în 2009. În martie 2011, cântăreaţa şi-a lansat cel de-al şaptelea album de studio, “Femme Fatale”, din care single-ul “Hold It Against Me” a ocupat prima poziţie în topul Billboard Hot 100.

Cel mai recent album al cântăreţei, intitulat “Britney Jean”, al optulea de până acum, a fost lansat pe 3 decembrie 2013 şi conţine piese realizate în colaborare cu Will.i.am, producătorul albumului, rapperul T.I. şi sora mai mică a lui Britney, Jamie Lynn Spears.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here