Britney Spears îşi doreşte un copil cu noul ei iubit

Cântăreaţa americană Britney Spears a început să numere zilele care au mai rămas până la expirarea contractului ei cu un cazinou din Las Vegas, unde cântă în fiecare seară, întrucât vrea să devină din nou mamă şi îşi doreşte un copil cu noul ei iubit.

iHeartRadio Music Festival - Day 2 - Show

Artista americană, în vârstă de 32 de ani, are doi fii – Sean Preston, în vârstă de opt ani, şi Jayden James, în vârstă de şapte ani – cu fostul ei soţ, dansatorul Kevin Federline. Potrivit presei americane, cântăreaţa îşi doreşte un copil şi cu noul ei iubit, David Lucado, informează music-news.com.

“Britney abia aşteaptă să îşi încheie contractul din Las Vegas, pentru că vrea să îşi întemeieze o familie alături de David”, a declarat o sursă pentru RadarOnline.com.

“Ea spune că va rămâne însărcinată imediat după ultimul show din acea serie de concerte”, a adăugat aceeaşi sursă.

Seria de concerte pe care Britney Spears le susţine la Las Vegas a început în decembrie 2013 şi va dura până la începutul anului 2015. În această perioadă, cântăreaţa americană va susţine peste 100 de show-uri.

Potrivit presei internaţionale, David Lucado locuieşte deja cu vedeta americană în apartamentul din Las Vegas al acesteia, o ajută foarte mult în carieră şi s-a împrietenit deja cu copiii artistei.

“David este mereu alături de ea în Las Vegas şi ei se comportă ca un cuplu căsătorit de multă vreme. El este bun cu copiii ei şi a preluat destul de uşor rolul de tată”, a adăugat aceeaşi sursă.

Relaţia dintre Britney Spears şi David Lucado a început în martie 2013, la puţin timp după despărţirea cântăreţei de fostul ei logodnic, Jason Trawick. La începutul verii, presa americană a afirmat că Britney s-a despărţit de David, însă artista a negat imediat acele speculaţii şi a publicat pe reţelele de socializare o serie de fotografii recente care o arată alături de iubitul ei.

Vedeta nu a făcut un secret din faptul că îşi doreşte încă un copil şi a declarat recent că i-ar plăcea foarte mult ca următorul ei copil să fie o fetiţă.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here