Bruce face parte din baletul emisiunii „X Factor“ din Marea Britanie

Telespectatorii Antena 1 l-au putut admira în primele două ediții ale emisiunii „Dansează printre stele”, iar acum Bruce își vede un alt vis implinit: după selecții extrem de riguroase a fost ales să facă parte din baletul emisiunii X Factor din Marea Britanie.

Bruce X FACTOR„Povestea cu X Factor UK a început acum doi ani, când am fost prima dată la un casting, susținut de Brian Friedman, coregraf al unor artiști precum Justin Bieber, Britney Spears. Anul acesta am participat la un workshop unde a predat și Brian. Am fost chemat direct în callbacks, ultima etapă a preselecțiilor. Acum fac parte din echipă, mă aflu la Londra și lucrez cu Brian, și cu Ashley Wallen, coregraful lui Kylie Minogue”, a povestit încântat Bruce, fericit că dansul l-a propulsat pe una dintre cele mai mari scene ale lumii. Bruce face parte acum din una din cele mai mari producții de televiziune din lume și plănuiește să învețe cât mai multe lucruri pe care să le dezvăluie apoi iubitorilor de dans din România.

Este de la sine înțeles că standardele sunt foarte înalte. „Avem de pregătit 10 momente, repetăm de la 9 dimineața până la 6 seara. Sâmbătă Simon Cowell va vedea momentele înainte de show. Ca dansator trebuie să ai o memorie foarte bună, agilă, să fii capabil să te adaptezi la orice schimbare instantaneu și să execuți mișcările cât mai clar, precis și repede”, a dezvăluit fostul partener al Cosminei Păsărin.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here