Bruno Mars și David Guetta au prezentat un remix al piesei „Versace on the floor“

Bruno Mars și David Guetta fac echipă pentru o nouă versiune a single-ului “Versace On The Floor (Bruno Mars vs. David Guetta)”, remixul oficial al celei mai recente lansări de pe albumul “24K Magic”.

bruno mars david guetta versace on the floor

Deși anunțată ca al treilea single la începutul acestei luni, piesa a fost deja premiată cu Discul de Aur de industria muzicală din SUA, depășind totodată 117 milioane de vizualizări pe Youtube.

Noua versiune prezintă un mix perfect între influențele celor doi artiști, linia ritmată de bass și inserturile electronice combinându-se perfect cu timbrul pasional al lui Mars.

“Sunt foarte mândru că am avut oportunitatea de a lucra cu Bruno Mars pe această piesă. Rezultatul final este mai mult decât un remix, este o colaborare și o îmbinare a două lumi diferite. Scopul meu a fost să o transform într-o melodie mult mai dance și atractivă pentru DJ, dar, în același timp, să mențin frumusețea versiunii originale cât mai intactă. Am vrut să creez ceva ce rezonează cu o audiență mai largă, precum muzica lui Bruno, nu doar cu o comunitate”, a spus David Guetta.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here