Bryan Adams va lansa în octombrie primul disc cu teme originale din ultimii șase ani

Muzicianul canadian Bryan Adams va lansa pe 16 octombrie primul său album cu teme originale din ultimii șase ani, transmite EFE, citând un anunț făcut marți de compania Universal Music.

bryan adams album nou

Intitulat ‘Get up’, albumul de studio (cel de-al 13-lea din cariera interpretului) va include nouă melodii noi și patru versiuni acustice ale acestor compoziții. Discul este produs de conducătorul formației Electric Light Orchestra (E.L.O.), Jeff Klyne.

‘Dă o senzație de lipsă de griji și, din multe puncte de vedere, este albumul pe care mi-ar fi plăcut să fiu capabil să-l fac în urmă cu 25 de ani’, a declarat Bryan Adams despre discul care ‘a apărut firesc, lucrând cu Jeff la producție în ultimii doi ani’, în măsura timpului disponibil. ‘A fost o colaborare extraordinară, pentru că am avut tot timpul necesar pentru a compune temele, care, în majoritatea lor sunt colaborări cu Jim Vallance’, a mai spus artistul.

‘Get up’ va apărea într-o versiune pe vinil, precum și într-o formă ‘de lux’, într-o ‘cutie de calitate’, conținând un interviu exclusiv cu compozitorul și o selecție de fotografii. Discul va fi disponibil și în format digital, care se poate comanda deja, cu posibilitatea de a descărca de pe internet trei teme în săptămânile următoare: ‘You belong to me’, ‘Brand new day’ și ‘Don’t even try’.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here