duminică, iulie 21, 2024
AcasăȘTIRIBursucu': „M-a cuprins o emoţie de nedescris“

Bursucu’: „M-a cuprins o emoţie de nedescris“

Coregraful Bursucu’, pe numele lui real Adrian Cristea, a primit o cerere mai puţin obişnuită din partea unei doamne, la castingul pentru emisiunea ‘Roata Norocului’, ce va fi difuzată din 23 august la Kanal D.

Bursucu' - autograf inedit (1)

Prezent alături de dansatoarea Ana-Maria Barnoschi în mijlocul mulţimii venite weekendul trecut pe plajă să-şi cunoască vedetele preferate, Bursucu’ a oferit un autograf inedit. O femeie aflată în ultimele luni de sarcină i-a cerut vedetei Kanal D o semnătură, dar nu pe un postcard, ci chiar pe burtică.

„Am rămas surprins şi, în acelaşi timp, m-a cuprins o emoţie de nedescris! Cred că îmi tremura mână când scriam. Îmi plac copiii foarte mult, sunt o adevărată minune. Cred că voi fi un tată exemplar”, a spus Bursucu’.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.