Cabron a lansat albumul „Gemeni”

După ce a lansat single-ul “Strada”, Cabron prezintă albumul “Gemeni”, un material realizat de artist împreună cu Hahaha Production şi lansat în coproducţie cu Cat Music.

Cabron - Gemeni“Eu sunt zodia Gemeni, aşa că am ales acest nume de album tocmai pentru că mă caracterizează, eu sunt în acelaşi timp şi personajul pozitiv şi personajul negativ”, povesteşte Cabron.

Albumul “Gemeni” include 12 piese. “Pe scurt”, “PaTrap”, “Iar”, “Stapanu'” şi “Strada” pot fi ascultate deja pe canalul de YouTube al artistului, dar materialul conţine şi piese noi precum: “Uite-i!”, “Adevărat”, “Lupii sar” sau “Priveşte cerul”.

“Sunt cel mai mulţumit de acest album, dintre toate pe care le-am scos până acum. E scris într-o săptămână şi l-am tras în studio în două zile. Am pus suflet, am simţit că trebuie să-l lansez exact cum e acum”, adaugă Cabron.

Cel mai recent album Cabron este disponibil pe toate platformele de streaming şi download: https://Cabron.lnk.to/Gemeni .

Cabron activează pe piaţa muzicală din România de 20 de ani. A început cu Shobby cu care a avut trupa Codu’ Penal. În 2006 a lansat primul album solo, “Prin ochii mei”, pe care l-a lansat gratuit pe internet, la cererea fanilor. În 2008 a intrat în echipa Hahaha Production, alături de care a lansat mai multe single-uri care au ajuns hituri la toate radiourile din România, printre ele numărându-se “Arată-le la toţi”, “Iarna pe val”, “Frunzele şi iarba”, “Dă-o tare”, “Vocea ta” , “La masa mea”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here