Cabron a lansat albumul „Lupu’ DPM“

Cabron, unul dintre cei mai de succes rapperi din România, lansează Lupu’ DPM, noul său album produs de Hahaha Production împreună cu Cat Music, un material muzical curajos la care lucrează de mai mulţi ani.

Cabron Bombele

Lupu’ DPM cuprinde 14 piese şi 4 bonus track-uri în care Cabron îşi exprimă trăirile şi atitudinea faţă de aspecte politice, sociale sau de viaţă în general. LUPU’DPM a fost disponibil pentru precomandă încă din 13 iulie şi, începând cu 24 iulie poate fi găsit pe toate platformele de streaming şi de download.

“Am aşteptat destul de mult ziua asta. Lupu’DPM este un album la care lucrez de mult, cu poveşti care vreau să fie ascultate şi luate aşa cum sunt, un album în care am încercat să mă exprim cât mai liber, fără să mă cenzurez doar de dragul de a primi difuzări pe radio sau TV şi a respecta nişte reguli inutile. Un exemplu bun este piesa “Bombele” pe care am lansat-o săptămâna trecută. Mi-au tot zis unii, alţii că n-ar fi bine să folosesc cuvântul “ţigani”. Nu înţeleg de ce nu avem voie să spunem “ţigani” dacă aşa s-a spus mereu şi aşa îşi spun şi ei! Decât să ne prefacem că-i respectăm numindu-i într-un fel mai pretenţios, mai bine am avea grijă ce vorbim despre ei, că la capitolul ăsta cei mai mulţi dintre noi greşesc. Sunt prietenii mei şi îmi exprim sentimentele faţă de ei zi de zi la modul real şi autentic. Trebuie să spun că este doar începutul unei perioade de intensă exprimare muzicală pentru mine, deoarece lucrez deja la următorul material pe care vreau să-l lansez curând”, a declarat artistul.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here