Călin Goia: „Îmi place Alex Velea“

Voltaj a lansat single-ul nou, ”De la capăt”, luni, 10 noiembrie, la matinalul Kiss FM cu Sergiu și Andrei. Călin Goia le-a povestit ascultătorilor despre acest proiect special care susține tinerii din România, dar cum la Sergiu și Andrei umorul nu poate lipsi din peisaj, cei doi matinali l-au făcut la final să parodieze piesa ”Din vina ta” a lui Alex Velea.

Trupa Voltaj

”Piesa ”De la capăt” este însoțită de un site (www.delacapat.ro) prin care punem la îndemâna oamenilor care vor să ajute copiii și tinerii din România un instrument să facă ceva concret pentru a-i ajuta”, a zis solistul trupei Voltaj. Imaginile din clip fac parte din scurtmetrajul Calea Dunarii, regizat de Sabin Dorohoi. ”De un an este terminat filmul, însă până acum a fost numai la festivaluri și urmează să fie lansat săptămâna aceasta pentru publicul larg”, a completat Călin.

Întrebat de Andrei dacă cei cinci membri ai trupei sunt și prieteni sau doar colegi, Călin a răspuns: ”Suntem și prieteni, dar pentru că petrecem mult timp împreună în timpul turneelor, nu ne mai place să ne întâlnim în rest. Ca să ții o trupă de ani de zile trebuie să te potrivești cu cel de lângă tine. E ca într-o căsnicie”.

Sergiu și Andrei i-au cerut părerea solistului despre Dragoș Bucur, actualul soț al Danei Nălbaru. ”Mi se pare un actor bun. N-am văzut încă emisiunea pe care o prezintă, dar am auzit de ea. E regizată de același domn care ne-a regizat și nouă videoclipul”.

”Dar de Alex Velea vă place?”, l-au întrebat în continuare matinalii Kiss FM. Călin nu numai că a spus că îi place, dar a și fredonat refrenul piesei ”Din vina ta”, după parodia lui Sergiu și Andrei: ”Da, ne place. Hai să cântăm melodia aia pe care o știți și voi. Din vina ta, ta, ta e gravidă Antonia”.

”E mare hit la mine în casă piesa asta. Băieții mei o pun întruna!”, a mărturisit Călin după ce a cântat refrenul împreună cu trupa.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here