Călin Goia, pe scenă alături de Conchita Wurst, Dana International, Loreen şi Jedward

Extravaganţă, glamour, momente artistice speciale şi discursuri emoţionante – sunt cuvintele de ordine pentru evenimentul caritabil „Life Ball”, ce va fi găzduit în Primăria Vienei sâmbătă seară.

Calin Goia_3847

Este una dintre cele mai importante manifestări din lume dedicate luptei împotriva SIDA. Călin Goia se numără printre cei doar 10 artişti concurenţi la Eurovision care au fost invitaţi să participe la acest bal exclusivist.

Solistul trupei Voltaj va urca pe scena „Life Ball” din Viena alături de două dintre cei mai sonore nume lansate de Eurovision: Conchita Wurst şi Dana International. Împreună, ei vor interpreta nu mai puţin celebra piesă „Waterloo”, cu care ABBA câştiga cel mai important copncurs muzical european în 1974.

Laureen şi trupa Jedward sunt alţi artişti care s-au remarcat la Eurovision şi care vor cânta în cadrul elitistului eveniment. Printre cei care au confirmat deja prezenţa la „Life Ball” se numără actriţa Charlize Theron, Paula Abdul, Mary J. Blige, iar Elton John, a cărui fundaţie „Elton John AIDS Foundation” este parteneră a fundaţiei organizatoare „AIDS Life”, şi-a anunţat şi el intenţia de a participa. Spectacolul va fi proiectat pentru publicul larg pe ecrane, în piaţa din faţa Primăriei vieneze.

„E cel mai important eveniment de caritate din sud-estul Europei, cu o tradiţie de 23 de ani. Anul acesta, avem un golden dress code, în memoria lui Gustav Klimt, unul dintre cei mai mari artişti ai Austriei. Este onorant să fim printre delegaţiile ai căror reprezentanţi au fost aleşi să interpreteze cel mai mare hit lansat de Eurovision de a lungul istoriei sale”, dezvăluie Liana Stanciu, şefa delegaţiei României la Eurovision, cea care îl va însoţi, de altfel, pe Călin Goia la eveniment.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here