Cămașa lui Cristi Minculescu a intrat în celebra colecție de suveniruri Hard Rock Cafe

Sâmbăta aceasta, pe 23 ianuarie, Hard Rock Cafe a sărbătorit opt ani de succes în România, cu un super concert susținut de Cristi Minculescu & IRIS. Cu ocazia evenimentului, Cristi Minculescu a donat pentru impresionanta colecție de suveniruri a restaurantului o cămașă albă, pictată manual, cu o floare de iris, pe care solistul a purtat-o în fața a peste 20 000 de fani, la concertul aniversar IRIS – 35 de ani de carieră.

Cristi MinculescuPentru a marca cei opt ani de la deschiderea Hard Rock Cafe în România, reprezentanții popularului restaurant au invitat pe scenă una dintre cele mai mari și mai îndrăgite trupe românești de rock ale ultimelor decenii – IRIS și Cristi Minculescu au susținut un super concert în fața a peste 500 de fani care au avut parte nu doar de muzică bună, ci și de o surpriză. Cristi Minculescu a donat pentru Hard Rock Cafe o cămașă albă, alăturându-se astfel galeriei de celebrități ale căror obiecte de colecție pot fi admirate în cadrul restaurantului.

“Niciodată în viață nu m-am atașat sentimental de obiecte, deși îmi prețuiesc mult colecția de CD-uri muzicale, DVD-uri și cărți. Dacă ai, însă. în viață norocul de a trăi niște momente unice, precum o aniversare profesională de 35 de ani pe scena rock, vrând-nevrând rămâi legat afectiv de toate amintirile acelui concert special: chipurile oamenilor care te înconjurau, bucuria copilarească din culise în jurul tortului aniversar, satisfacția împlinirii unui obiectiv profesional nesperat. Am primit cu acea ocazie un cadou deosebit, de la o prietenă și o artistă dragă: o camașă albă, pictată manual de ea înșăși, cu un imens iris mov, simbolul trupei cu care se identifică întreaga mea carieră, IRIS. Am purtat-o în premieră în Piața Constituției, pe 22 iunie 2012, la concertul aniversar IRIS – 35 de ani, în fața a peste 20 000 de fani și, pentru că am simțit că mi-a purtat noroc în acea zi, a devenit nelipsită în garderoba mea de scenă.

Astăzi mă despart de ea cu nostalgie, dar este onorant să știu că va fi expusă cu toată grija în Hard Rock Cafe București. Atât eu, dar sper că și suporterii mei, ne vom bucura de fiecare dată când o vom privi, aducându-ne aminte de concerte pe care le-am facut memorabile doar împreună”, a declarat Cristi Minculescu.

În Hard Rock Cafe București sunt expuse peste 300 de costume de scenă, instrumente muzicale, LP-uri de aur și platină, postere și coperţi de albume care au aparţinut unor artiști și trupe legendare precum: The Beatles, Michael Jackson, Metallica, Bruce Springsteen, Madonna, Robbie Williams, Elton John, Tina Turner, Richie Sambora sau Steve Tyler. Singurele trupe românești care au donat până acum pentru colecția Hard Rock sunt Holograf și Vunk.

Cristi MinculescuHard Rock International este cel mai important expozant și colecționar de obiecte care au aparținut marilor vedete ale scenei, transformând restaurantele în adevarate muzee ale muzicii. Colecția de suveniruri este fără precedent: peste 85.000 de piese, prezentate prin rotație, în toate cele 164 de restaurante din lume.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here