Canalul de YouTube al casei de discuri Cat Music, nou record: peste 2.500.000 de abonaţi

Dacă în urmă cu o săptămână, canalul de YouTube al Cat Music depăşea pragul de 3 miliarde de vizualizări, cel mai puternic canal de YouTube din România stabileşte acum un alt record, în ceea ce priveşte numărul de abonaţi-2.500.000 subscriberi.

Cat MusicPrima poziţie în topul canalelor româneşti, atât în ceea ce priveşte numărul de abonaţi, cât şi în privinţa numărului total de vizualizări.

În ultimii doi ani, canalul de YouTube şi-a păstrat poziţia de lider în România şi din martie 2014, când atingea pragul de 1.000.000 de subscriberi şi devenea partener Premium YouTube şi până în prezent, canalul de YouTube al Cat Music a adunat peste 1,5 milioane de abonaţi. Cea mai importantă creştere de până acum este pragul de 500.000 de abonaţi în doar 7 luni de la anteriorul record, de 2 milioane abonaţi, iar în ultima lună a adunat peste 96.000 de abonaţi.

Între primul videoclip uploadat pe canal, hitul “Ghiţă”, al Cleopatrei Stratan, şi cel mai recent upload, piesa “Îmi voi aminti”, de la Bibanu MixXL şi Kamelia, au fost încărcate peste 1400 piese & videoclipuri. În tot acest timp, Cat Music s-a situat pe primul loc atât în ceea ce priveşte numărul de abonaţi, cât şi în ceea ce priveşte numărul total al vizualizarilor, depăşind zeci de canale din Europa de Sud-Est şi nu numai, diferenţele fiind duble sau chiar triple.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here