Canalul de YouTube al Cat Music, nou record: 3 miliarde de vizualizări

Canalul de YouTube al Cat Music, cel mai puternic canal de YouTube din România, stabileşte un nou record: 3 miliarde de vizualizări, ocupând în continuare prima poziţie în topul canalelor româneşti.

cat music youtube record

La mai puţin de nouă luni de la atingerea pragului de două miliarde de vizualizări, canalul de YouTube al Cat Music are acum trei miliarde de vizualizări, un record demn de topurile internaţionale, depăşind zeci de canale din Europa de Sud-Est şi nu numai, diferenţele fiind duble sau chiar triple.

După criteriul numărului total de vizualizări pe canal, Cat Music ocupă locul 124 în clasamentul general la nivel mondial şi locul 50 în categoria „Muzică“, potrivit socialblade.com.

Pragul de trei miliarde înseamnă şi zeci de piese care au depăşit 10, 15 sau chiar 30 de milioane de vizualizări într-un timp foarte scurt. Anul 2016 înseamnă până acum piese ca „Gura ta“, interpretată de Delia şi Deepcentral (peste 24 de milioane de vizualizări), „Amor“, interpretată de Kamelia (peste 30 de milioane de vizualizări) sau „Condimente“, interpretată de Nosfe şi Ruby (peste 33 de milioane de vizualizări).

Cel mai vizualizat clip de pe Cat Music rămâne „Dalinda“, al lui Alex Mica, videoclip ce depăşeşte 62 de milioane de vizualizări.

Şi în ceea ce priveşte numărul de abonaţi, Cat Music ocupă în continuare prima poziţie, iar în scurt timp va ajunge la 2,5 milioane de abonaţi.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here