Cântăreaţa Francisca este pasionată de galele Superkombat, pe care le şi prezintă

După ce a fermecat publicul iubitor de muzică prin piese ca „Lacăt la inimă“ (feat. Pasha Man) sau „Piatra de pe inimă“ (feat. Uddi), Francisca îi cocereste şi pe fanii galelor Superkombat pe care le-a prezentat.

Francisca“Sunt pasionată de kick-box şi de aceste evenimente, unde au luptat şi luptă campioni mondiali. Am debutat în calitate de spectator, mergeam cu prietenul meu la tot felul de evenimente de acest gen, apoi am fost invitată să cânt la o astfel de gală, imediat după ce a fost lansată piesa “Piatra de pe inimă”, ţin minte şi acum, pe 5 martie 2015 am lansat, pe 7 a fost gală! M-am îndrăgostit profund şi iremediabil de atmosfera de acolo! Am văzut acolo, în acele săli atâtea stări, atâtea emoţii, atâta adrenalină… sacrificii! Nu doar la artişti există golul acela în stomac şi starea parcă de “nebunie” înainte de a intra pe scenă”, declară Francisca.

Recent, artista a prezentat o nouă gală Superkombat, ce a avut loc în Iaşi, oraşul ei de suflet, şi care a fost difuzată în peste 90 de ţări.

FranciscaIar în urmă cu câteva luni, Francisca a susţinut un concert în cadrul unei gale Superkombat din Torino, Italia. De atunci, tânăra artistă a cucerit publicul prezent la galele Superkombat, dintre care gala din Comanesti, unde câştigător a fost Ionuţ Iftimoaie, care a primit titlul mondial, împotriva campionului mondial Jorge Loren.

“Am văzut acolo 40.000 de oameni! Record la nivel mondial! Nu mai are rost să vorbesc despre atmosferă pe care au făcut-o românii pentru Iftimoaie! Pur şi simplu… piele de găina!”, adaugă artista.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here