Cântăreaţa Maria Radu povesteşte de ce a renunţat la carne

Sâmbătă, 9 noiembrie, de la ora 10.00, la Pro TV, Oana Cuzino va sta de vorbă la „Ce se întâmplă, doctore?” cu Maria Radu, cântăreaţa care se menţine în formă maximă printr-un stil de viaţă foarte activ. Artista le va spune telespectatorilor de ce a renunţat la carne, cum o ajută curele de detoxifiere şi cât de important este sportul pentru ea.

Maria Radu

Micul dejun este secretul unui tonus de invidiat, spun specialiştii. Prima masă a zilei ar trebui să asigure treizeci la sută din necesarul de nutrienţi al organismului, astfel că nu trebuie ratată cu niciun preţ. În emisiunea de sâmbătă, nutriţioniştii le vor explica celor de acasă de ce este atât de important micul dejun şi cum le poate influenţa starea de spirit de pe parcursul întregii zile.

Pierderea kilogramelor acumulate în timpul sarcinii trebuie făcută într-un ritm normal şi plăcut, iar sportul poate ajuta la accelerarea procesului. Medicii le recomandă mămicilor mişcarea alături de cei mici, iar sâmbătă, la „Ce se întâmplă, doctore?”, doamnele vor vedea care sunt exerciţiile ce le pot ajuta atât pe ele, cât şi pe bebeluşi.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here