Cântăreţul Benji Madden s-a logodit cu Cameron Diaz

Actriţa americană Cameron Diaz s-a logodit cu Benji Madden, vocalist şi chitarist al trupelor The Madden Brothers şi Good Charlotte, după o relaţie de şapte luni, potrivit relatărilor presei tabloide americane, informează contactmusic.com.

Cameron Diaz si Benji Madden SARUT

Cameron Diaz, în vârstă de 42 de ani, şi Benji Madden, în vârstă de 35 de ani, au fost văzuţi pentru prima dată împreună în luna mai a acestui an, iar zvonurile legate de seriozitatea relaţiei lor nu au contenit să apară. Cei doi s-ar fi cunoscut prin intermediul lui Nicole Richie, bună prietenă cu Diaz şi cumnată a lui Benji Madden.

Informaţia privind logodna lui Cameron Diaz cu Benji Madden a fost publicată iniţial de Us Weekly, care a vorbit cu mai multe surse apropiate cuplului. Potrivit unor relatări, Diaz şi Madden au confirmat pentru cei apropiaţi logodna lor.

„Toată lumea crede ca este o nebunie, dar toşi sunt fericiţi pentru ei. Benji tinde să se îndrăgostească foarte uşor, dar de data asta este pe bune şi a găsit o fată minunată. Este evident că se fac foarte fericiţi unul pe altul şi nimic nu este mai important”, a declarat sursa citată de Us Weekly.

Actriţa Cameron Diaz, al cărei cel mai recent film, „Annie”, a avut deja premiera în Statele Unite, a mai avut relaţii cu vedete ca Justin Timberlake, Jared Leto şi Alex Rodriguez. La rândul său, Benji Madden a avut relaţii cu Eliza Doolitle şi Holly Monk. Informaţia privind logodna celor doi nu a fost confirmată oficial de reprezentanţii actriţei şi ai muzicianului.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here