Cântăreţul Ionică Moroşanu şi-a cunoscut iubita la metrou, iar după şase ani s-au căsătorit

După 6 ani şi-au pus pirostriile şi s-au căsătorit weekend-ul trecut! Cu siguranţă aţi auzit de Ionică Moroşanu! Este unul dintre cei mai carismatici cântăreţi de muzică etno şi are o poveste de viaţă demnă de scenariul unui film.

Ionica Morosanu si MonaArtistul s-a căsătorit weekend-ul trecut, după ce destinul a făcut să-şi întâlnească soţia la metrou.

“Eu şi soţia mea ne-am cunoscut acum 6 ani, prin 2009. Prima dată am întâlnit-o la metrou, ne-am uitat în geamul metroului unul la altul, iar la ieşire am coborât amândoi la aceeaşi staţie, Dristor. La fel, ne-am uitat unul la altul şi apoi am intrat în discuţie. Am schimbat numerele de telefon şi la aproximativ o lună am sunat-o şi-am ieşit pentru prima dată în oraş, era exact a doua zi după Paşte. Pe ea o cheamă Mona, e în zodia Peşti. Pe mine mă cheamă Morosanu şi sunt în zodia Leu”, povesteşte Ionică Moroşanu.

Au început o relaţie frumoasă, iar după 6 ani s-au căsătorit. Şi nu oricum. Weekend-ul trecut, Ionică a ajuns la cununie, în faţa ofiţerului de la Starea Civilă în costum de Moroşan.

“Anul trecut ne-am hotărât să ne căsătorim, aşa că sâmbăta trecută, pe 25 Aprilie 2015 dimineaţa, am făcut cununia civilă, cununie la care eu am fost îmbrăcat în costumul tradiţional de moroşan (hainele mele de scenă). Am ţinut să mă îmbrac aşa deoarece îmi iubesc foarte mult costumul cu care apar la absolut toate evenimentele. Seara, la ora 18:00, am avut cununia religioasă, iar mai apoi petrecerea de la restaurant. Naşii noştri dragi sunt Georgiana şi Marius China”, a mai spus artistul.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here