Cântăreţul Mick Jagger a devenit din nou bunic

Cântăreţul britanic Mick Jagger, solistul trupei rock The Rolling Stones, a devenit bunic pentru a cincea oară, după ce fiica lui, Jade, a născut un băieţel. Jade, care este fiica lui Mick Jagger şi a Biancăi Jagger, un fost top-model din Nicaragua, s-a căsătorit în 2012 cu DJ-ul Adrian Fillary, iar băieţelul este primul copil al cuplului.

Mick JaggerLuna trecută, Mick Jagger a devenit pentru prima oară străbunic după ce nepoata lui, Assisi Jackson, în vârstă de 21 de ani, – fiica lui Jade dintr-o relaţie anterioară – a născut o fetiţă, informează contactmusic.com. Jade Fillary mai are o fiică, în vârstă de 18 ani, Amba.

Anul 2014 a fost până acum extrem de dificil pentru celebrul rocker britanic. Iubita sa, creatoarea de modă L’Wren Scott, s-a sinucis la vârsta de 49 de ani, în luna martie. Cei doi aveau o relaţie din anul 2001.

Tragedia l-a determinat pe solistul trupei The Rolling Stones să reprogrameze concertele pe care grupul trebuia să le susţină în Australia şi Noua Zeelandă. Turneul mondial al trupei britanice, intitulat “14 On Fire”, a fost reluat cu un concert la Oslo, pe 26 mai.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here