Caravana „Vocea României Junior“ se oprește în București pe 2 şi 3 aprilie

Caravana „Vocea României Junior“ ajunge weekend-ul acesta la București! Copiii cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani sunt așteptați la preselecții, să arate că au calități vocale remarcabile, că sunt gata să urce pe scenă și să convingă antrenorii că merită să fie în echipa lor.

Vocea Romaniei Junior

Sâmbătă și duminică, 2-3 aprilie, începând cu ora 09:00, la hotel Ibis Gara de Nord, cei mici sunt invitați să-și facă vocile auzite la preselecțiile pentru noua emisiune, „Vocea României Junior“.

Arată-le tuturor că doar vocea contează, înscrie-te pe vocearomaniei.protv.ro și vino la preselecții, impresionează și fii cel care ajunge pe scena vocilor și întoarce scaunele tuturor antrenorilor!

Toți copiii între 7 și 14 ani, pasionați de muzică, pentru care scena reprezintă locul în care se pot manifesta cel mai bine și care își doresc să fie ascultați de o țară întreagă sunt așteptați weekend-ul acesta, la hotelul Ibis Gara de Nord, din București, să demonstreze că ei pot alcătui următoarea generație de artiști din România.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here