Caravana „X Factor“ ajunge la Bucureşti

Dupã ce a strãbãtut ţara în lung şi în lat, în cãutarea celor mai talentaţi concurenţi, caravana “X Factor” face pe 21 mai ultima sa oprire, în Bucureşti.

dani razvan x factor antena 1

Toţi cei care cred că au voce, charismă, că pot face show şi pot transmite emoţie mai au o ultimă şansă pentru a dovedi acest lucru şi pentru a face primul pas pentru împlinirea unui mare vis.

Cei care vor reuşi să treacă mai departe de prima etapă a preselecţiilor vor avea nu numai şansa de a câştiga marele premiu al competiţiei, ci şi bucuria de a cuceri scena, de a deveni celebri, de a descoperi ce înseamnă să fii superstar, iar lista rămâne deschisă.

Astfel, sâmbãtã, duminicã şi luni, începând cu ora 09:00, bucureştenii sunt aşteptaţi la preselecţiile “X Factor”, care vor avea loc la Universitatea Româno-Americanã, situatã în Bulevardul Expoziţiei, nr 1B. Cei care nu au reuşit încă să se înscrie o pot face chiar acolo. Înscrierile continuã încã pe www.xfactor.a1.ro, tot aici, telespectatorii putând consulta programul complet de audiţii al super show-ului de la Antena 1.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here