Carla’s Dreams, Andra și Jo au câștigat cele mai multe premii la Media Music Awards 2017

Cea de-a șasea ediție a Media Music Awards a avut loc marți, 3 octombrie, în premieră în București, pe terasa ParkLake, în fața unui public numeros.

Jo - Castigator MMA 2017

Cei mai de succes artiști din România au fost premiați și au susținut recitaluri de neuitat pe scena impozantă. Media Music Awards a debutat cu tradiționala ceremonie Green Carpet. Pe gazonul verde și-au făcut apariția artiștii și invitații VIP, cu toții etalându-și ținutele vestimentare, respectând de această dată dress code-ul Cool Vibe.

Pe scena Media Music Awards au urcat pentru a cânta live și pentru a primi mult râvnitele trofee de cristal nume celebre precum Andra, Ștefan Bănică, Alina Eremia, Dorian Popa, Lora, Anda Adam, Faydee, Deepcentral, Guess Who, Voltaj, Feli, Jo, Matteo, Randi, Lidia Buble, Fly Project, Ruby, Connect-R, Liviu Teodorescu, Ami, Ioana Ignat.
Vedete din showbiz precum Cătălin Botezatu, Adelina Pestrițu, Carmen Brumă, Ela Crăciun, Amadeus, Iulia Albu, Raluca Bădulescu, Ilinca Vandici, Răzvan Ciobanu, Albertina Ionescu, Crina Abrudan, au urcat pe scenă pentru a anunța marii câștigători.

Au fost premiați artiștii care au avut cele mai multe difuzări radio TV și vizualizări pe YouTube în ultimul an, pe baza statisticilor Media Forest, compania care identifică și monitorizează în timp real aparițiile radio si TV. Astfel, premiile Media Music Awards reflectă succesul real al artiștilor români și sunt acordate pe criterii echidistante și transparente.

Stefan BanicaMedia Music Awards este cea mai mare gală de premii muzicale din România, un proiect comunicat de YOLO Media.

Câștigătorii Media Music Awards 2017

Best New Artist – Irina Rimes
Best Featuring – Lidia Buble feat Matteo – Mi-e bine
Best Video – Jo – Cu un picior în rai
Best Label – Cat Music
Best Youtube – Randi – Ochii ăia verzi
Winter Hit – Lidia Buble feat Matteo – Mi-e bine
Best Shazam – Edward Sanda feat Ioana Ignat – Doar pe a ta
Music Chanel award – Jo – Cu un picior în Rai
Utv Award – Feli – Timpul
ProFm Award – Irina Rimes
Best Dj – Manuel Riva
Media forest Award – JO – Cu un picior în Rai
ParkLake Award – Andra
Most Wanted Artist – Andra
Fans Like Award – Andra
Best Fan – Cristian Sarkozi – Fan Alina Eremia
Premiu de excelență – Ștefan Bănica

Au existat și câștigători în afara galei de premiere. Aceștia nu au onorat cu prezența, doar Smiley, fiind plecat din țară, trimițând un mesaj video de mulțumire:

Best Song – Carla’s Dreams – Imperfect
Best Group Carla’s Dreams
Best Female – Delia
Summer Hit – Carla’s Dreams – Până la sânge
Spring Hit – Carla’s Dreams – Antiexemplu
Best Male – Smiley
Fastest Nr 1 – Smiley – De unde vii la ora asta

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here