Carla’s Dreams îşi va lansa noul album, „NGOC“, pe 7 mai, la Arenele Romane

Pe 7 mai, la Arenele Romane din Bucureşti, Carla’s Dreams îşi va lansat cel de-al doilea album din carieră, „NGOC“. Fanii vor putea asculta piesele care au cucerit radiourile şi televiziunile din România, precum „P.O.H.U.I“, „Cum ne noi“ şi „Sub pielea mea“, dar şi piese noi, care vor fi incluse pe noul album.

carlas dreams concert arene lansare album ngoc

„Poate cel mai important concert. Un concert pe care îl construim de ceva vreme şi care va fi unul determinant pentru anumite decizii de viitor. Un concert în care alături de noi vor fi cei cu care am avut plăcerea şi onoarea să lucrăm până acum. Cel mai mare concert Carla’s Dreams din România de până acum, full live“, au spus cei de la Carla’s Dreams.

Biletele pentru lansarea Carla’s Dreams de la Arenele Romane se găsesc pe iabilet.ro, în magazinul Muzica, agenţiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilelete Metrorex), magazinele Uman, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self – service ZebraPay din toată ţara, la Hard Rock Cafe şi la Berăria H.

Biletele earlybird au următoarele preţuri: categoria A – 150 de lei, cu loc în tribună (doar 700 de bilete – Sectoarele K şi E), categoria B – 99 de lei, fără loc, în faţa scenei (doar 500 de bilete), categoria C – 60 de lei, cu loc pe scaun sau fără loc, în spatele categoriei B, în Arenă.

Preţurile sunt valabile până pe 2 aprilie, apoi acestea se scumpesc cu 20%.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here