Carla’s Dreams şi Dan Bittman, personaje în noua ediţie „Te cunosc de undeva“

Personaje de toate felurile au pregătit talentații concurenți de la “Te cunosc de undeva!” pentru ediția de sâmbătă, 19 martie, de la ora 20.00, a show-ului transformărilor.

TCDU - Te cunosc de undevaGeørge se vopsește pe față ca să îl imite pe misteriosul cântăreț de peste Prut cunoscut sub numele de Carla’s Dreams și va interpreta “Sub pielea mea (Eroina)”, cel mai recent hit al acestuia, iar Paula Chirilă va cânta operă pentru prima dată în viața ei, transformată în celebra soprană de origine spaniolă Montserrat Caballé.

Sâmbăta aceasta, mezina Theo Rose și Feli Donose vor cânta în travesti și îi vor aduce pe scena de la “Te cunosc de undeva!” pe J.Balvin și Harry Belafonte. Nicoleta Nucă o va imita pe foarte tânăra cântăreață britanică Jasmine Thompson, cu piesa “Ain’t Nobody”, Rareș Dragomir va simți pe propria piele cum este să fii unul dintre cei mai șarmanți și doriți bărbați din show-biz-ul românesc, o dată cu transformarea sa în Dan Bittman, Liviu Teodorescu va cânta precum fascinanta Amanda Lear, iar Anca Țurcașiu va fi regina incontestabilă a muzicii disco din anii ’70, Donna Summer.

Cu originalul de față în postura de jurat, Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu se vor transforma în această ediție în Andreea Bălan și Cortes și vor interpreta hitul “Uită-mă”.

Momentul special al galei va fi susținut de Aurelian Temișan, Florin Ristei și FreeStay, care au pregătit un tribut de colecție dedicat celui care a fost Aurelian Andreescu.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here