marți, iulie 16, 2024
AcasăȘTIRICarla's Dreams va susţine, pe 14 iulie, un concert la Amfiteatrul Mihai...

Carla’s Dreams va susţine, pe 14 iulie, un concert la Amfiteatrul Mihai Eminescu din Bucureşti

Au intrat pe sub pielea multora şi au creat dependenţă. O dependenţă neobişnuită, dar atât de frumoasă. Carla’s Dreams nu mai au nevoie de nicio prezentare. Sunt unici prin ceea fac: sound, versuri, mesaje. Iubiţi, respectaţi, auziţi şi nu doar ascultaţi, au ales să-şi trăiască visul.

Carla's Dreams

Iar pe 14 iulie, la Amfiteatrul „Mihai Eminescu” din Parcul Naţional (Zona Metrou Piaţa Muncii), Carla’s Dreams vor urca din nou pe scenă să bucure publicul cu piesele lor. Pentru că asta ştiu ei să facă cel mai bine. O locaţie neconvenţională poate, însă, cu siguranţă, potrivită pentru fanii artistului şi iubitorii muzicii Carla’s Dreams.

„Bucuroşi să vă revedem în Bucureşti. Un concert NGOC live full band cu invitaţi şi muzica noastră pentru voi”, au declarat cei de la Carla’s Dreams.

Biletele sunt disponibile în două categorii de preţ: categoria I (sectoarele A,B,C) la 115 RON şi categoria II la 95 RON. Primele 50 de comenzi vor primi autograf de la Carla’s Dreams. Biletele vor fi puse în vânzare doar în reţeaua Eventim.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.