Carla’s Dreams va susţine, pe 14 iulie, un concert la Amfiteatrul Mihai Eminescu din Bucureşti

Au intrat pe sub pielea multora şi au creat dependenţă. O dependenţă neobişnuită, dar atât de frumoasă. Carla’s Dreams nu mai au nevoie de nicio prezentare. Sunt unici prin ceea fac: sound, versuri, mesaje. Iubiţi, respectaţi, auziţi şi nu doar ascultaţi, au ales să-şi trăiască visul.

Carla's DreamsIar pe 14 iulie, la Amfiteatrul “Mihai Eminescu” din Parcul Naţional (Zona Metrou Piaţa Muncii), Carla’s Dreams vor urca din nou pe scenă să bucure publicul cu piesele lor. Pentru că asta ştiu ei să facă cel mai bine. O locaţie neconvenţională poate, însă, cu siguranţă, potrivită pentru fanii artistului şi iubitorii muzicii Carla’s Dreams.

“Bucuroşi să vă revedem în Bucureşti. Un concert NGOC live full band cu invitaţi şi muzica noastră pentru voi”, au declarat cei de la Carla’s Dreams.

Biletele sunt disponibile în două categorii de preţ: categoria I (sectoarele A,B,C) la 115 RON şi categoria II la 95 RON. Primele 50 de comenzi vor primi autograf de la Carla’s Dreams. Biletele vor fi puse în vânzare doar în reţeaua Eventim.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here