Carmen Simionescu împlinește 18 ani! Tatăl ei, Adrian Minune, i-a organizat petrecerea de majorat

Carmen Simionescu, pe care telespectatorii Antenei 1 o urmăresc în cadrul show-ului “Te cunosc de undeva”, împlinește pe 12 decembrie 18 ani. Iar tatăl ei, Adrian Minune, i-a organizat petrecerea de majorat.

Carmen Simionescu

“Voi da un party la care sunt invitați prietenii, familia, cei alături de care am lucrat pe parcursul acestui an, dar și oamenii de televiziune și artiștii care mi-au devenit prieteni, prin intermediul emisiunii “Te cunosc de undeva!”. Ce cadou mi-a pregătit tata? Simplul fapt că mi-a organizat petrecerea și că și-a ținut ziua respectivă ocupată strict pentru mine e un cadou superb!”, spune Carmen.

Carmen Simionescu mărturisește că aștepta cu nerăbdare ziua în care va împlini 18 ani. Acum, însă, această schimbare o sperie puțin. “Până acum îmi doream să împlinesc 18 ani. În prezent, însă, parcă nu mă simt pregătită pentru această vârstă. Și spun asta zâmbind, pentru că încă mă simt un copil. Se presupune că la frumoasa vârstă pe care o voi avea în foarte scurt timp trebuie să începi să iei decizii singur și să răspunzi pentru faptele tale, iar situația asta mă sperie puțin. Dar îi voi face față!”, mai spune cea mai tânără concurentă de la “Te cunosc de undeva!”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here