Cat Music lansează oficial prima filială internaţională: Cat Music Spain

În cadrul unei conferinţe de presă în Madrid, Cat Music, cel mai mare label independent din Europa Centrala, de Est şi Rusia, a anunţat oficial extinderea la nivel mondial prin prima filială internaţională: Cat Music Spain. Mai mult, label-ul va aloca un milion de euro industriei muzicale din Spania, în următorii cinci ani. În cadrul conferinţei, au fost prezenţi artişti de top din muzica românească şi internaţională: Markus Schulz, Marius Moga, Elena Gheorghe, Arsenium, Laurenţiu Duţă, Ilinca Băcilă, Jorge Gonzalez, Jose AM şi Yasiris.

„Este un vis mai vechi de-al meu de a extinde Cat Music la nivel internaţional. Iată că acum se întâmplă, odată cu lansarea oficială a Cat Music Spain. Devenim, astfel, prima casă de discuri independentă din România care se extinde oficial în afara ţării. De fapt, noi acţionăm în Spania de mai mult de un an, odată cu înfiinţarea Cat Music Spain în 2017, sub conducerea prietenului meu, Sergiu Stoiadin. Am aşteptat să ne consolidăm, avem deja artişti spanioli semnaţi, dintre care unii sunt difuzaţi de radiourile din Spania, iar acum lansăm oficial şi putem prezenta ceva concret. Sunt convins că această mişcare va fi benefică nu doar pentru Cat Music, ci pentru toţi creatorii de conţinut muzical din România, care se vor bucura prin noi de o nouă piaţă, dincolo de România şi chiar mai mult decât Spania, având în vedere amploarea sferei de limbă spaniolă“, a spus Dan Popi, CEO Cat Music şi General Manager Cat Music Spain.

„Nu este o coincidenţă faptul că motto-ul nostru este #LocosPorTuTalento (vrem să-ţi descoperim talentul). Aşa cum artiştii Cat Music se pot bucura de piaţa muzicală din Spania, artiştii Cat Music Spain pot beneficia de avantajele pieţei muzicale din România şi nu numai. Visul nostru este să descoperim şi să lansăm următorul pop star spaniel“, a adăugat Sergiu Stoiadin, directorul Cat Music Spain.

Evenimentul de lansare a continuat cu un concert-eveniment sold-out ce a avut loc în cadrul celebrului Teatru Barcelo. Gazda a fost nimeni altul decât Tony Aguilar, prezentatorul Los 40 Global Show, cea mai ascultată emisiune radio din America Latină, difuzata în 12 ţări, printre care Columbia, Mexic, Chile, Argentina, Republica Dominicană şi Paraguay.

Pe scenă au urcat, de asemenea, artiştii Cat Music şi Cat Music Spain care au cucerit publicul şi posturile radio din America Latina. Elena Gheorghe, Monoir, Brianna, Paul Damixie, Jorge Gonzalez, Yasiris, Ilinca Băcilă, Jose AM şi DJ Sava sunt doar câţiva dintre aceştia, iar headliner-ul serii, Markus Schulz, unul dintre cei mai de succes DJ ai lumii, a mixat în cadrul evenimentului de lansare a label-ului.

Prezenţă iconică, Tony Aguilar a susţinut pe parcursul carierei sale artişti care au devenit celebri, iar acum oferă sprijinul său unor artişti fresh precum Jorge Gonzalez şi Paul Damixie, ale căror piese s-au auzit pentru prima oară în cadrul Los 40 Global Show.

„În muzică, un singur lucru este imbatabil: onestitatea. Să vezi din interior apariţia şi evoluţia acestei case de discuri, Cat Music Spain, înseamnă să cunoşti adevărata pasiune pentru muzică şi nebunia de a susţine talentul. În cei 30 de ani de când sunt în industria muzicală, nu am urmărit alt lucru“, a încheiat Tony Aguilar.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here