Ce au în comun Inna, Grasu XXL, Delia şi DJ Project?

Au zeci de milioane de vizualizări pe YouTube, sunt non stop difuzaţi la radio, au milioane de fani şi în plus încă ceva: toţi au mers pe mâna aceluiaşi producător Adi Colceru, alias David DeeJay, omul care stă în spatele pieselor precum „Deja Vu”, „Strigă”, „Pe aripi de vânt”, „Suflet vândut”.

DAVID POSTER (1)

Cu toate că şi-a câştigat notorietatea ca şi DJ, pasiunea pentru studio l-a ajutat să devină unul din cei mai căutaţi şi apreciaţi producători din România. Ultimul Hit marca Dav7, „Suflet vândut” (Dj Project feat Adela), a apărut pe piaţa muzicală cu un stil nou Big Room (EDM), o schimbare binevenita.

„Oamenii aşteptau o schimbare de la Dj Project. „Suflet vândut” vine cu un aer fresh, un sound nou, care nu s-a mai făcut până acum în România în combinaţia asta şi care sunt convins că va prinde la public. Ideea a pornit în timp ce eram la studio, împreună cu noul meu coleg Chris Mayer. Am făcut totul într-o oră. Ne dorim să prinda şi să ajungă numărul 1 pentru că e prima piesa pe care am lucrat-o de când ne-am unit forţele. E un semn bun, zic eu”, povestește producătorul.

Nu este pentru prima dată când David DeeJay aduce ceva inovativ în piaţa românească, pentru că în perioada 2008- 20011, David a inventat şi promovat stilul „Popcorn”, stil care a avut un efect răsunător în industria muzicală românească şi internaţională.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here