Ce fac Alina Pușcaș și Andreea Bălan în pauzele filmărilor pentru „Te cunosc de undeva“

Cel de-al zecelea sezon “Te cunosc de undeva!” aduce la masa juriului cinci membri, în timp ce pe scenă se vor afla trei prezentatori. Astfel, jurații noului sezon vor fi Ozana Barabancea, Andrei Aradits, Aurelian Temișan, Andreea Bălan și fetița ei, iar în postura de prezentatori se vor afla Cosmin Seleși, Alina Pușcaș și, evident, fetița ei.

Alina Puscas si Andreea BalanAsta pentru că Alina Pușcaș și Andreea Bălan vor deveni mămici peste doar două luni de zile. De altfel, prezentatoarea show-ului spune, zâmbind, că una dintre noutățile sezonului “ar putea fi creșa “Te cunosc de undeva!” care s-ar putea înființa datorită mie și Andreei Bălan”.

Pe platourile de filmare de la “Te cunosc de undeva!”, cele două viitoare mămici se simt bine în această postură. “Este foarte amuzant. Vorbim numai despre sarcină, bebeluși, hainuțe și schimbăm impresii de tot felul. Asta în pauzele dintre momentele filmate. În timpul înregistrărilor facem amândouă, în frunte cu Seleși (n.n. Cosmin Seleși, partenerul de prezentare al Alinei), tot felul de apropouri legate de sarcină, graviduțe și bebeluși”, spune Alina Pușcaș.

Întrebată dacă a ajutat-o pe Andreea cu diferite sfaturi legate de sarcină, Alina, care este deja mămica unui băiețel, Alexandru, în vârstă de un an, spune: “Cred că ea va ști singură ce să aplice în propria-i experiență de viață alături de bebelușul ei. Cum, de altfel, cred că fiecare mămică știe singură ce să facă, fără prea multe cărți ori sfaturi mai mult sau mai puțin obiective”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here