sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăȘTIRICe i s-a întâmplat regizorului Alex Ceauşu la filmările cu Adela Popescu

Ce i s-a întâmplat regizorului Alex Ceauşu la filmările cu Adela Popescu

Filmările pentru cel mai nou videoclip Adela Popescu şi DJ Project s-au lăsat cu mari emoţii pentru Alex Ceauşu. Deşi a filmat de mai multe ori în Palatul Ghica, acesta a trăit spaima vieţii lui. Ce s-a întâmplat poate înspăimânta pe oricine.

Alex Ceausu

Cel mai nou videoclip DJ Project şi Adela Popescu zugrăveşte o poveste de dragoste plină de momente tensionate. Frumoasa artistă se transformă dintr-o femeie caldă şi iubitoare într-o adevărată „scorpie”, care distruge totul în calea ei. Pentru a pune în scenă povestea gândită de Alex Ceauşu, a fost aleasă o locaţie care nu numai că a completat perfect scenariul, dar va rămâne pentru totdeauna în mintea tuturor.

În jurul Palatului Ghica de la Caciulati planează un adevărat mister. După ce în curtea şi subsolul acestuia au fost găsite peste 300 de schelete, s-a crezut că în perioada comunistă aici s-a aflat una dintre cele mai mari temniţe de tortură ale fostului regim, iar cei care nu rezistau, era îngropaţi chiar pe domeniul Palatului. În plus, legendele spun că acest loc a fost martorul unei crime pasionale, petrecute la 1800. Se crede că un tânăr şi-ar fi injughiat iubita cu o floretă, după ce a aflat că această l-a înşelat. Adevăr sau doar legendă, toată lumea din zonă susţine acelaşi lucru: domeniul este bântuit.

Şi, dacă la prima vedere oricine ar lua în râs această ipoteză, Alex Ceauşu a simţit-o pe pielea lui. Deşi nu era prima dată când se afla în Palatul Ghica, la filmările pentru videoclipul „Sulfet Vândut”, acesta a avut parte de o „întâlnire” care l-a dat total peste cap. Într-una dintre pauze, regizorul a ieşit în curtea Palatului la aer curat, în toiul nopţii.

„Nu cred în legende, poveşti şi nu prea mă sperie nimic, dar în noaptea aia am păţit-o. Am ieşit noaptea din palat, să mă relaxez puţin după câteva ore de filmat încontinuu şi am făcut greşeala să mă îndepărtez şi să ies din raza luminilor. La un moment dat am simţit ceva tare sub picioare, mi-am aprins telefonul să văd pe ce am călcat şi am rămas mut. Erau nişte oase foarte mari. În momentul ăla mi-au venit în cap toate legendele despre Palat, ba mai mult auzeam foşnete pe lângă copacii de pe marginea drumului”, mărturiseşte Alex.

Filmările au continuat până dimineaţă, însă, Ceauşu nu şi-a putut scoate din minte această imagine. „Scenariul clipului, starea în care intram în timpul filmărilor şi jocul actoricesc foarte bun al Adelei, au amplificat şi mai mult tot ceea ce păţisem în grădină”, a completat regizorul.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.