Cea mai mare provocare de Crăciun pentru George (Jorge): găteşte singur şi face cozonaci

Dacă în fiecare an era obişnuit să fie musafir de Crăciun şi să petreacă sărbătorile în Constanţa, în casa părintească, pe la rude şi prieteni, planurile s-au schimbat anul acesta pentru George (ex-Jorge)!

George

Mama lui şi rudele îl vor vizita de Crăciun şi vin la Bucureşti. De asemenea, fiica lui, Karina, dar şi fiica soţiei sale, nu vor să plece de acasă şi îşi doresc sărbători în sânul familiei! Lucru complicat, de altfel, pentru artist! Nu de alta, dar se gândeşte acum ce meniu să pregătească pentru invitaţi şi ce se pricepe să gătească. Ajutor de nădejde o să-i fie soţia, căci fără ea nu s-ar descurca de minune în bucătărie! Aşa că o să ajute şi el la frământatul cozonacilor!

„Dacă până acum Crăciunul nu ne găsea acasă, anul acesta avem o misiune grea, eu şi soţia mea. Să pregătim o masă pe cinste pentru invitaţi. Fetele noastre nu au vrut să plecăm la munte de Crăciun şi nici în altă parte, aşa că am decis să rămânem acasă. Vine şi mamă mea la noi şi o să mai avem şi alţi oaspeţi. Trebuie să facem sarmale, recunosc, eu n-am mai făcut până acum şi cozonaci. Încă nu ştiu dacă o să frământ singur cozonacii sau o să mă ajute şi sotia…Mai vedem! Am misiune grea!”, spune Geørge cu zâmbetul pe buze.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here