Cei patru finaliști sunt gata să lupte pentru marele trofeu „Vocea României“

În etapa duelurilor încrucișate, publicul și-a ales cei patru favoriți care merg în finala Vocea României. Echipa Smiley va fi reprezentată în marea finală de doi concurenți, Michel Kotcha și Tobi Ibitoye, echipa Tudor o aduce în lupta finală pentru marele trofeu pe Cristina Bălan, iar echipa Moga îl aduce pe scenă pe Tomi Weissbuch. În premieră la Vocea României, Loredana nu va avea un concurent în finală, însă ea va fi alături de ceilalți trei antrenori și îi va susține pe cei patru concurenți.

finalistii de la vocea romaniei 2015

Michel Kotcha a început competiția din spatele cortinei. Momentul în care concurentul a cântat melodia „Forget you“ a întors toate cele patru scaune, însă alegerea sa a fost Smiley. Michel a demonstrat în tot acest timp că are foarte mult talent și a reușit să-i demonstreze antrenorului său că merită de fiecare dată să rămână în competiție, determinându-l să-l aleagă atunci când a fost nevoie. Și telespectatorii au fost impresionați de calitățile sale vocale și au mizat pe el de două ori, acordându-i voturile care l-au adus în finală.

Despre parcursul său la „Vocea României“, Michel a spus: „’Vocea României’ a început pentru mine ca o glumă, în sensul în care cântatul nu făcea parte din planurile mele. Faptul că am ajuns în finală este o dovadă că am fost acceptat de români, ceea ce mă bucură enorm, îmi dă încredere în mine să nu îi dezamăgesc și să merg mai departe cu această carieră care începe chiar acum. ‘Vocea României’ m-a ajutat să-mi descopăr sensibilitatea, ceea ce am încercat să transmit prin toate prestațiile pe care le-am avut și sper că am reușit să ajung la sufletele oamenilor de fiecare dată. Smiley e un om extraordinar și mă ajută foarte mult cu disponibilitatea lui, cu sfaturile pe care mi le dă și îi mulțumesc că îmi dă voie să-mi exprim sentimentele prin alegerile muzicale pe care le face pentru mine. Merg în finală cu o mare încredere în mine și cu sufletul plin de bucurie. Muzica îmi face sufletul să zâmbească și asta vreau să fac tot restul vieții mele“.

Tobi Ibitoye a cântat în etapa audițiilor pe nevăzute melodia „A man’s world“ și i-a convins pe Tudor Chirilă și Smiley să se întoarcă și să se lupte pentru el. Cei doi antrenori au aplaudat îndelung momentul și l-au lăudat, însă Tobi a ales să meargă mai departe cu Smiley. Antrenorul a fost de fiecare dată alături de el, au repetat împreună și i-a ales concurentului melodii care de fiecare dată i-au pus vocea în valoare. Tobi a fost până în momentul de față și unul dintre favoriții publicului, care l-a votat, l-a ajutat să ajungă în marea finală și să fie mai aproape de marele trofeu și de premiul în valoare de 100.000 de euro.

„Participarea la ‘Vocea României’ este o experiență senzațională pentru mine. Nu am crezut că pot ajunge până în finală, dar Smiley mi-a dat mereu curaj și m-a făcut să am încredere în mine și în talentul meu. Sunt fericit că publicul m-a susținut la fiecare show live și îmi doresc ca vinerea aceasta să-i bucur pe cei de acasă și să le ofer momente de care își vor aduce întotdeauna aminte. Cel mai important este să transmit exact ceea ce simt în momentul în care sunt pe scenă. Vă mulțumesc pentru susținere și vă rog să fiți alături de mine și vinerea aceasta, în marea finală ‘Vocea României’“, a spus Tobi Ibitoye.

Și Cristina Bălan i-a impresionat pe antrenori tot din spatele cortinei. Concurenta și-a început parcursul la „Vocea României“ cu melodia „Down on my knees“ și i-a cucerit pe Tudor Chirilă, Loredana Groza, Smiley și Marius Moga, care s-au întors pentru a o cunoaște și a o convinge să li se alăture.

Cristina a ales să meargă în echipa Tudor, vocea ei puternică fiind cea cu care antrenorul a decis de fiecare dată să meargă mai departe. Ea a dus pe scena vocilor până în momentul de față momente rock, pline de energie, pasiune, dar și emoție și i-a convins pe telespectatori să o voteze și să o trimită în marea finală.

„Chiar dacă știam încă de la bun început că ‘Vocea’ este o provocare reală și o ieșire din zona de confort, trebuie să recunosc că a fost cu mult peste nivelul meu de așteptare. Și, cu atât mai mult, este extrem de greu acum, pe ultima sută de metri, când presiunea este și mai mare, așteptările publicului fiind tot mai ridicate, mai ales că prin piesele pe care le-am ales cu Tudor, singuri ne-am ridicat ștacheta și ne-am impus un anumit standard în ceea ce privește momentele pe care le pregătim. Prin intermediul lui Tudor și al emisiunii ‘Vocea României’ m-am descoperit mai mult, mi-am împins limitele și, cel mai important, am reușit să ajung la sufletele oamenilor, să îi fac să trăiască intens alături de mine la fiecare piesă interpretată. Orice, dar orice s-ar întâmpla în finală, cum am mai spus, sunt extrem de fericită că am decis să fac acest pas de a veni la ‘Vocea României’“, a spus Cristina Bălan.

Tomi Weissbuch a interpretat în etapa audițiilor pe nevăzute melodia „Thinking Out Loud“ și l-a convins pe Marius Moga să se întoarcă pentru a-l lua în echipa lui. Stilurile celor doi s-au potrivit perfect, iar antrenorul a avut întotdeauna încredere în calitățile vocale ale concurentului, pe care l-a salvat în etapa duelurilor. Și publicul a fost impresionat de momentele lui Tomi prezentate pe scena vocilor și l-a votat pentru a merge în marea finală, care va avea loc vinerea aceasta, de la 20:30.

Tomi Weissbuch este încântat de această experiență unică și declară: „Faptul că am ajuns în finala ‘Vocea României’ este un vis. Nu pot să îi spun altfel. După ce s-a întors exact cine voiam eu, Marius Moga, am zis că nu mai contează evoluția mea în concurs, am ajuns unde mi-am dorit. Cu fiecare etapă m-am gândit că am ajuns mult mai departe decât unde mi-am propus inițial și mi se pare extraordinar! Mă bucur că am reușit până acum să fac show-uri foarte bune și că publicul a avut încredere în mine. Promit că în finală o să fie cea mai bună prestație a mea din acest concurs“.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here