Cel mai recent album al cântăreţei Beyonce a înregistrat un record de vânzări pe iTunes

Cel mai recent album al cântăreţei Beyonce, lansat vineri pe iTunes – magazinul online de muzică al companiei Apple, a înregistrat un record de vânzări pe acest site, a anunţat, luni, grupul american.

Beyonce Incasari RecordMaterialul discografic, intitulat “Beyonce”, “a devenit albumul cu cele mai rapide vânzări pe iTunes din întreaga lume, cu un număr record de 828.773 de copii cumpărate în primele trei zile”, a anunţat Apple într-un comunicat.

Recordul anterior era deţinut de Justin Timberlake, al cărui album “20/20 Experience” a trecut de 580.000 de unităţi vândute în întreaga lume în prima săptămână de la lansare, a precizat un purtător de cuvânt al Apple.

Beyonce şi-a surprins fanii vineri, lansând exclusiv pe iTunes cel de-al cincilea album al său. Multe albume sunt anunţate încă din stadiul de producţie sau distribuţie, însă Beyoncé a declarat că era “plictisită” de lansările făcute în mod tradiţional, notează Mediafax.

Albumul cuprinde 14 piese noi şi 17 videoclipuri şi include apariţii ale soţului ei, Jay-Z, fostelor sale colege de trupă Kelly Rowland şi Michelle Williams, precum şi ale lui Frank Ocean, Pharrell Williams, Justin Timberlake, Drake şi chiar ale fiicei sa, Blue Ivy. De asemenea, albumul cuprinde campanii publicitare, apariţii televizate şi reprezentaţiile la show-urile de premiere.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here