Cel mai recent album al lui Florin Chilian va fi premiat cu Discul de Aur şi Discul de Platină pentru vânzări

Această reuşită este o reală performanţă în condiţiile în care piaţa românească de muzică este practic la pământ, unul dintre motive, pe lângă criza financiară ce a lovit toate domeniile, fiind şi acela că se promovează în exces muzica mult prea comercială. Aşa numita muzică de larg consum cu o viaţă de maxim două luni.

Florin Chilian“Mulţumesc încă odată pentru bucuria aceasta, însă acum mi-aţi creeat o problemă locativă de spaţiu în casă. Acum am nevoie de pereţi mai mari pentru toate aceste distincţii ce mă onorează şi va trebui să mă mut foarte curând într-o casă mai mare :)) Mulţumesc Roton şi domnului Cătălin Muraru pentru că sunt alături de mine de zece ani, dar mai ales publicului meu care chiar şi aşa în condiţiile crizei au cumpărat CD-ul meu. Dânşii sunt cei care merită cu adevărat aceste onorante distincţii. Mulţumesc. Promit să vă surprind cu noi materiale discografice în spiritul celor cu care v-am obişnuit”, a spus Florin Chilian

De menţionat că acest album s-a bucurat la capitolul promovare de prezenţa talentatei actriţe Maria Dinulescu într-un material video de excepţie filmat pentru primul extras de single al acestui album al piesei “Viaţa ca o curvă”.

Se pare că fanii lui Florin Chilian, iubitorii muzicii acestuia, n-au renunţat la a-l susţine în singura formă reală şi benefică pentru un artist, adică cumparandu-i albumele. Aceste albume nu şi-au pierdut valoarea în timp ci au devenit material de colecţie. Muzica lui Florin Chilian, materialele discografice ale acestuia au căpătat valenţe de suveniruri, cadouri pe care le poţi dărui cu orice ocazie având garanţia unui produs premium de o valoare muzicală de necontestat. Nu mai vorbim despre calitatea textelor pe care Florin Chilian le scrie singur, adevărate poezii.

Florin Chilian ne promite două noi proiecte muzicale între care unul absolut surprinzător, o tratare în registru muzicii preclasice alături de un quartet de corzi a binecunoscutelor lui hituri, dar şi un proiect menit să ne redea zâmbetul în aceste vremuri dificile. Noul extras de single al artistului se numeşte “Nevasta mea…” şi promite să ne facă să râdem în hohote.

Ca o picanterie vă reamintim că Florin Chilian este singurul folkist român care a avut un loc I în toate topurile româneşti de muzică indiferent de genul acestora dar şi singurul folkist ce a fost invitat să cânte în cluburi unde istoric vorbind nu te aştepţi să asculţi de o astfel de muzică: Bamboo, Fratelli, Princess Club, Club Boa şi altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here