sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăȘTIRICele mai importante festivaluri, concentrate într-o seară JazzAVEM

Cele mai importante festivaluri, concentrate într-o seară JazzAVEM

Pe 28 noiembrie, începând cu ora 21:00, Music Club din București va găzdui o gală specială JazzAVEM! unde vor cânta trupele care au reușit să-și impresioneze audiența la festivalurile recente din țară și străinătate.

JAZZ AVEM 28 nov 2013

După ce a oferit un recital de balkan jazz la Montreux Jazz Festival, în această vară, și după ineditul spectacol susținut alături de Grigore Leșe în cadrul Festivalului Internațional George Enescu, trupa Mandinga va aduce în Music Club acordurile sale speciale.  Seara va fi completată de liderii noii generații de muzicieni de jazz autohtoni,  Sebastian Spanache Trio – un grup cu o abordare nouă asupra muzicii, bazată pe improvizație, ce invită publicul să împărtășească călătoria lor spre viitorul muzical al genului.

Pe 28 noiembrie, alături de Mandinga  și Sebastian Spanache Trio, Gala JazzAVEM! îi va avea drept invitați și pe sibienii de la Guilty Lemon, trupa câștigătoare a Galelor Studențești de Jazz, din cadrul Festivalului Internațional de Jazz de la Sibiu 2008.

Pentru iubitorii de muzică bună, Gala JazzAVEM! este o ocazie unică de a asculta în același loc trei dintre cele mai apreciate și solicitate trupe românești la festivalurile de gen.

Gala JazzAVEM!  va fi prezentată de Cătălin Ștefănescu, realizatorul TV care aduce valorile reale în lumina reflectoarelor la postul public.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.