duminică, iulie 21, 2024
AcasăȘTIRICelebra prăjitură cu brânză a la Monica Anghel, dezvelită de secrete

Celebra prăjitură cu brânză a la Monica Anghel, dezvelită de secrete

Secretul celebrei prăjituri cu brânză a la Monica Anghel a fost dezvăluit de matinalii Europa FM, care au făcut emisia din casa unei familii din Iași. Monica a gătit faimoasa ei prăjitură, live, în emisiunea „Deșteptarea”, în bucătăria familiei și le-a oferit-o apoi gazdelor, spre deliciul tuturor.

Monica Anghel

Monica Anghel mărturisește că este „vânată” pentru această rețetă. „O să gătesc celebra mea rețetă de prăjitură cu brânză, o să o punem și pe YouTube și pe pagina noastră de Facebook Europa FM, ca să nu mă mai întrebe nimeni, niciodată, rețeta! Nu trece zi fără să mă întrebe cineva ‘Auzi, da’ rețeta aia de prăjitură cu brânză cum e?’”, a spus Monica râzând în hohote.

„Este o rețetă proprie, originală. Eu am inventat-o pentru că mi-am dorit să pot pregăti ceva dulce, neapărat cu brânză, să se poată face repede și să fie fără blat”, a povestit Monica.

George Zafiu și Vlad Petreanu au așteptat și ei nerăbdători ca desertul să fie gata, făcând față cu greu mirosului apetisant al prăjiturii care se rumenea domol în cuptor și care a învăluit întreaga casă. „George, știu că aștepți de multă vreme prăjitura asta!”, i-a spus Monica lui George Zafiu, râzând în hohote.

„E disperat! E focalizat pe prăjitură!”, s-a amuzat și Vlad Petreanu, uitându-se la George care înghițea deja în sec. Mirosul îmbietor i-a ademenit și pe vecinii din blocul în care locuiește familia. Aceștia au venit să guste celebra prăjitură a Monicăi și au certificat faptul că nu degeaba rețeta este atât de vânată.

Iată râvnita rețetă a prăjiturii cu brânză a la Monica Anghel:

2 kg brânză de vaci

16 ouă

250 g smântână

250 g iaurt

250 ml lapte

coaja de la o lămâie

8 linguri griș

10 pliculețe zahăr vanilat

20 linguri zahăr

Esență de rom sau de migdale (după gust)

Se pot pune si stafide rehidratate

Se preîncălzește cuptorul.

Se amestecă toate ingredientele, se toarnă întreaga compoziție într-un vas de yena și se dă la cuptor timp de o oră – o oră și jumătate.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.