Charlie Puth se pregăteşte de un nou turneu

Charlie Puth, tânăra revelaţie a muzicii pop, se pregăteşte intens de noul său turneu care va avea loc în America de Nord. Turneul „We don’t talk tour 2016“ începe pe data de 26 septembrie în Dallas, Texas, în House of Blues, şi va călători până în noiembrie în numeroase locaţii.

charlie puth turneu america

Pentru primul turneu al artistului, ce a însoţit lansarea albumului de debut, „Nine track mind“, premiat cu Discul de Aur de RIAA, biletele au fost epuizate în mai puţin de 30 de minute de la punerea lor în vânzare.

Single-ul „We don’t talk anymore“, interpretat alături de Selena Gomez, care este cea mai recentă lansare de pe primul album, are parte de o traiectiorie culminantă şi este unul din cele mai apreciate hit-uri ale acestei veri, fiind una dintre cele mai difuzate piese atât în Statele Unite, cât şi în Europa.

Planurile de vară ale tânărului artist includ apariţii la unele dintre cele mai populare evenimente ale acestui an, precum Teen Choice Awards 2016, unde, pe lângă prestaţia din scenă cu o versiune specială a piesei „We don’t talk anymore“, este nominalizat la patru categorii, printre care „Choice male artist“ şi „Choice music breakout artist“.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here